Menu

Pròleg (escrit per Rubén Garrido Camps)

Si ha arribat fins aquí, estimat lector, és que està disposat a conèixer els detalls i els secrets que li permetran fer grans discursos en públic. Segur que gaudirà molt d’aquest intens i divertit viatge literari, que li serà molt útil alhora de guanyar confiança en un mateix i de perdre la por a parlar davant un auditori.

Estic fermament convençut que les tècniques que l’autor d’aquest llibre li explicarà tot seguit, el faran millorar molt alhora d’organitzar i exposar les seves idees en múltiples situacions. Quanta més pràctica i més esforç dediqui a preparar i planificar el seu discurs, molt millors en seran els resultats i més gaudirà de la pràctica i l’execució del seu discurs públic.

Conec en Carles des de fa més de 15 anys, tot un privilegi. En tots aquests anys d’amistat he pogut comprovar de forma clara com en Carles és tot un expert en l’àmbit de l’oratòria i la comunicació. Són moltes les situacions en les que en Carles sempre destaca alhora d’adreçar-se a algú, obtenint molts bons resultats amb el pas del temps i perfeccionant les tècniques que avui ens explica en aquest llibre.

En Carles sempre ha estat capaç de modular el seu missatge i d’adaptar-lo al lloc, el moment i la persona que tenia al davant, explicant allò que volia explicar de forma senzilla, clara, directa i entenedora, per tal d’assolir els seus objectius, esdevenint un claríssim exemple de bon orador i de bon comunicador. Sempre ha tingut clar què calia dir i quan calia dir-ho, tenint present en tot moment qui l’estava escoltant i quin era el moment adient per expressar les seves idees. Avui, totes aquestes tècniques, experimentades de forma pràctica en primera persona, són aquelles que formen el “Mètode Lombarte”, un llibre intens que aglutina consells pràctics sobre com parlar en públic i com arribar a fer grans discursos.

Estimat lector, té vostè al davant grans consells que poden ajudar-lo molt a millorar la seva capacitat alhora de preparar un bon discurs, d’enfortir la seva pròpia autoestima i de perdre la por a parlar en públic. Conèixer les fortaleses i les debilitats d’un mateix són factors essencials per perdre la por i estar segur d’un mateix, sigui quina sigui la situació concreta, ja que l’ajudaran a ser molt més eficaç i a ser molt més convincent amb allò que vol explicar.

En Carles és tot un expert en aquesta temàtica. Com a bon amic de l’autor, puc donar fe dels bons resultats obtinguts durant tots aquests anys d’amistat, dirigint grans discursos en multitud de situacions diferents i davant d’auditoris molt diversos. La tenacitat i la contínua voluntat de millora de l’autor d’aquest llibre són dignes de ser explicades i compartides en aquest llibre, perquè són la millor mostra de que l’esforç d’un mateix en preparar, planificar i practicar un discurs esdevé, sens dubte, en la millor oportunitat d’adreçar un discurs memorable que serà recordat durant molt de temps per tota l’audiència.

 

“Tot està per fer i tot és possible” – Miquel Martí i Pol

 

Que gaudeixi de la lectura.

 

Rubén Garrido Camps
www.rubengarrido.com